קלמרי בגריל על מצע של שעועית לבנה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. מתכון זה של ויליאמס סונומה יש 1 אוהדים. אם יש לכם צ'ילי, שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אורזו ים תיכוני עם שעועית לבנה וקלמרי, שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור, ו סלט שומר בגריל עם אורזו ושעועית לבנה.
הוראות
1
כדי להפוך את השעועית, בסיר, לשלב את השעועית ומים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. משרים את השעועית בין לילה, ולאחר מכן לנקז ולהוסיף מים קרים טריים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. לחלופין, להביא את השעועית לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום, לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים ומוסיפים מים מתוקים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים את עלה המפרץ, צ ' ילי, בצל ותימין sprig שעועית, להגדיר מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה נמוכה. להפחית את החום בבת אחת כדי רתיחה נמוכה מאוד ומבשלים עד השעועית הם מכרז, על 1 שעה. מתבלים במלח ים ופלפל לבן. הניחו בצד את השעועית במרק שלהם.הכן אש בינונית-חמה בגריל, או לחמם מראש מטגן. להשרות שיפודי עץ ארוכים 8 במים במשך 30 דקות, ולאחר מכן drain.To הפוך את ויניגרט, בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן זית וחומץ, ואז לטאטא במלח ופלפל לבן. הגדר aside.To הפוך את סלסה ורדה, בקערה, באמצעות כף עץ, מחית יחד את שמן זית ולחם כדי ליצור משחה. מערבבים את הפטרוזיליה, צלפים, אנשובי, שום וחומץ. מתבלים במלח ופלפל שחור. תניח בצד.חברו את גופי הדיונונים וזרועות לשיפוד. מעיל עם שמן זית ועונה שני הצדדים עם מלח ופלפל לבן.שמן מתלה הגריל עם מגבת נייר ספוג בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
יכול) סלסה ורדה משומרת
ויניגרט
אנשובי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
(צינור גדול)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
דיונון
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים את השיפודים על מתלה הגריל או מטגנים 2 עד 3 אינץ ' ממקור החום, פונה פעם אחת, עד הדיונון הוא בצבע קל, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולבים
5
העברה לצלחת.
6
מסננים את השעועית של כמעט כל מרק שלהם ולהשליך את עלה המפרץ, צ ' ילי, בצל ו קורנית sprig. לחמם על אש נמוכה במידת הצורך.זרוק את השעועית עם חצי מהויניגרט. לזרוק את ארוגולה עם ויניגרט שנותר. כדי להגיש, ערמה רבע מהארוגולה על כל צלחת ומעל עם רבע מהשעועית ו-2 שיפודים של קלמרי. כפית קצת סלסה ורדה על כל שיפוד ולהעביר את הרוטב שנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
ויניגרט
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דיונון
חזה עוף רוטיסרי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Collection Series, Seafood, by Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).