קסאבה צלויה (Yuca Asada)
קסבה קלויה (יוקאן אסאדה) היא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 124 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עלי כוסברה, yuca, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קסבה צלויה (יוקאן אסאדו), Pastel de Yuca con Carne (קסאוון ותבשיל בקר), ו Estofado de Cardo y Yuca (בשר חזיר תבשיל קסבה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400° סנפיר סיר גדול עם מים מומלחים לבשל yuca במשך 15 דקות.
לנקז סט aside.In קערה בינונית מערבבים את שמן הזית, התבלינים, המלח והפלפל.
מוסיפים את yuca לתערובת, משליכים למעיל.מסדרים את תערובת yuca בשכבה אחת בתבנית אפייה מצופה ספריי בישול ואופים 30 עד 40 דקות או עד yuca הוא רך משחימים.מערבבים במיץ ליים, מפזרים מלח ופלפל ומגישים.