קסדייה עוף ברביקיו עם עגבניות מעושנות להתענג רוטב חמאה
זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: קסדייה עוף ברביקיו עם עגבניות מעושנות להתענג רוטב חמאה, קסדיית עגבניות מיובשות עם מוצרלה מעושנת, ו תבלין עגבניות מעושן בגריל.
הוראות
1
מניחים בתבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
יוצקים 2 כוסות של רוטב ברביקיו על עוף ולתת לרבד במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר מן המרינדה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם והגריל במשך 7 עד 8 דקות משני הצדדים או עד מכרז מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
להעביר עוף לצלחת ולתת מגניב. מחממים תנור ל 450 מעלות. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, פרוסה. לזרוק עם שמורות 1 כוס רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים 8 טורטיות על משטח שטוח ומפזרים 2 כפות של כל אחד מהגבינות ופרוסות בצל. למעלה עם קצת עוף. מחסנית טורטייה אחרת על גבי וחוזר חלילה. למעלה עם 8 טורטיות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מברשת את החלק העליון של טורטיות עם שמן ומפזרים את אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מניחים טורטיות על תבנית אפייה משומנת קלות ואופים במשך 5 עד 7 דקות או עד חום זהוב וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1
מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1
מניחים 1 קסדייה על כל צלחת לחתוך לרבעים. למעלה עם מנה של סלסה וטפטוף עם רוטב חמאה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.