קציצות הודו עם רוטב וסלט מלית גלם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם קמח, שמן זית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. מתכונים דומים: קציצות הודו עם רוטב פאן, קציצות עוף מטוגנות עם רוטב רדאיי, ו חזה הודו עם מילוי ורוטב.
הוראות
1
מתבלים את טורקיה במלח ופלפל ובתיבול עופות. להקים תחנת לחם של קמח, ואז ביצה ואז פירורי לחם. פרוסות לחם ושמור אותן.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רכז לימונדה מופשר, מחולק
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
2
מערבבים פטרוזיליה, סלרי, בצל ירוק, תפוח, פטריות ושמלה עם מלח, פלפל, מיץ של 2 לימונים, 3 כפות שמן זית. לחם קלוי חמאה ואז לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'. לזרוק לחם וקורנית לסלט. לצנן את סלט המילוי קצת עם סיידר תפוחים או מיץ ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
קליפות מלימון
8 (U-12) שרימפס
לשימור,
רכז לימונדה מופשר, מחולק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
3
ממיסים 3 כפות חמאה על חום בינוני בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים קמח ומבשלים 1 דקה ואז להקציף במלאי, מתבלים עם מלח ופלפל וורצ ' סטרשייר ומעבים מלאי כמה דקות מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
לוראן מטבח מקצועי®
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, קציצות לבשל 10 דקות מפנה פעם אחת. אם המחבת קטנה מדי כדי לבשל את כל 4, להזמין 2 תחת לסכל ולהוסיף עוד שמן זית כף לבשל את קציצות שנותרו.