ניתן להכין את המתכון של קציצות חזיר פריכות בתוך כשעה ו-5 דקות . תמורת 1.6$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -35 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 360 קלוריות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש שמן צמחי, חמאה, פלפל קאיין ושקדי חזיר מלאים. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קציצות חזיר פריכות בלחם , טונקאטסו: קציצות חזיר פריכות וקציצות חזיר פריכות עם קמחי סלאו .
הוראות
1
מניחים בשר חזיר בין שני יריעות פלסטיק כבדות (שקיות מקפיא הניתנות לסגירה חוזרת עובדות היטב) על משטח מוצק וישר. דופק בחוזקה בשר חזיר עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות חלב קר, או יותר לפי הצורך
חלב קר, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
מניחים נתחי חזיר על צלחת ומתבלים את שני הצדדים בנדיבות במלח ופלפל שחור.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מעבירים קציצות לחם לצלחת נקייה, מכסים בניילון ומכניסים למקרר ל-15 דקות.
7
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה חמוצים, פלפל ג'לפנו ובצל ירוק; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מפזרים פנימה 1 1/2 כף קמח. מבשלים ומערבבים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
9
מערבבים באיטיות 2 עד 3 כפות חלב קר תוך כדי טריפה מתמדת. מערבבים פנימה את שארית החלב, רוטב ווסטרשייר ופלפל שחור. מבשלים על נמוך במשך 5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מחממים מחצית מהשמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים 4 קציצות חזיר בלחם ומבשלים עד שהחזיר כבר לא ורוד בפנים, והקרום שחום היטב, 4 עד 5 דקות לכל צד.