קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 360 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם רוזמרין, פרושוטו, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. נסו קציצות הודו (פולפטון די טאצ'ינו), פולפטון אלה טוסקנו, או קציצות איטלקיות קלות, ו קרסיופי ריפיני (ארטישוק ממולא) עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את העגל, 1 כוס פירורי לחם, גבינה מגוררת, ביצים, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים היטב עם הידיים.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 1 כף מלח. טובלים את עלי התרד במים כדי פשוט לנבול ולהסיר מיד.
מוסיפים את פרוסות הגזר למים הרותחים ומבשלים 4 עד 5 דקות, ואז מוציאים ומניחים בצד.
שלב את הקמח עם 3 כפות פירורי הלחם שנותרו ואבק בכבדות לוח עבודה מעץ בתערובת. טפחו את תערובת העגל למלבן בעובי 1/2 אינץ 'והניחו את עלי התרד מעל הבשר והשאירו גבול בגודל 1 אינץ' בצדדים הקצרים.
הניחו את פרוסות הגזר על התרד באותה צורה, ואז שכבו את הפרושוטו והגבינה. בזהירות לגלגל את הבשר לתוך ג ' לילהתגלגל, מה שהופך אותו המשרד ככל האפשר. הנקניקיה צריכה להיות בערך 16 אינץ'.
חותכים את הנקניקיה לשניים לרוחב, אוטמים היטב את הקצוות בבשר כדי שהגבינה לא תזלוג החוצה במהלך הבישול. אבק מבחוץ עם קמח.
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את שתי הלחמניות, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הרוזמרין והפולפטון והבשר החום מכל הצדדים, הופכים אותו בזהירות בעזרת כף עץ או 2 מרית. כשהבשר שחום מוציאים וזורקים כמה שיותר שמן.
יוצקים מחצית מהיין וציר העוף על הלחמניות השחומות, הופכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים 15 דקות. (אם הנוזל מתאדה, מוסיפים מעט מים למחבת).
מסירים את הכיסוי, הופכים גלילי בשר ויוצקים עליהם את יתרת היין וציר העוף, מכסים שוב ומבשלים 15 דקות נוספות.
מעבירים את גלילי הבשר לקרש חיתוך. מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה ומוסיפים 1/2 כוס מים למיצי המחבת. מבשלים למטה, מגרדים את כל החלקים החומים, עד שיש לך 2 עד 3 כפות זיגוג בשר. מסננים להסרת עלי רוזמרין.
תנו לחמניות להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז פורסים דק ככל האפשר, ומגישים עם זיגוג בשר מטפטף.