קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני

קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו קציצות ממולאות: פולפטון ריפיני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 360 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם רוזמרין, פרושוטו, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. נסו קציצות הודו (פולפטון די טאצ'ינו), פולפטון אלה טוסקנו, או קציצות איטלקיות קלות, ו קרסיופי ריפיני (ארטישוק ממולא) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את העגל, 1 כוס פירורי לחם, גבינה מגוררת, ביצים, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים היטב עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 1 כף מלח. טובלים את עלי התרד במים כדי פשוט לנבול ולהסיר מיד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
3
מוסיפים את פרוסות הגזר למים הרותחים ומבשלים 4 עד 5 דקות, ואז מוציאים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
שלב את הקמח עם 3 כפות פירורי הלחם שנותרו ואבק בכבדות לוח עבודה מעץ בתערובת. טפחו את תערובת העגל למלבן בעובי 1/2 אינץ 'והניחו את עלי התרד מעל הבשר והשאירו גבול בגודל 1 אינץ' בצדדים הקצרים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
הניחו את פרוסות הגזר על התרד באותה צורה, ואז שכבו את הפרושוטו והגבינה. בזהירות לגלגל את הבשר לתוך ג ' לילהתגלגל, מה שהופך אותו המשרד ככל האפשר. הנקניקיה צריכה להיות בערך 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
חותכים את הנקניקיה לשניים לרוחב, אוטמים היטב את הקצוות בבשר כדי שהגבינה לא תזלוג החוצה במהלך הבישול. אבק מבחוץ עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את שתי הלחמניות, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הרוזמרין והפולפטון והבשר החום מכל הצדדים, הופכים אותו בזהירות בעזרת כף עץ או 2 מרית. כשהבשר שחום מוציאים וזורקים כמה שיותר שמן.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
יוצקים מחצית מהיין וציר העוף על הלחמניות השחומות, הופכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים 15 דקות. (אם הנוזל מתאדה, מוסיפים מעט מים למחבת).
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מסירים את הכיסוי, הופכים גלילי בשר ויוצקים עליהם את יתרת היין וציר העוף, מכסים שוב ומבשלים 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מעבירים את גלילי הבשר לקרש חיתוך. מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה ומוסיפים 1/2 כוס מים למיצי המחבת. מבשלים למטה, מגרדים את כל החלקים החומים, עד שיש לך 2 עד 3 כפות זיגוג בשר. מסננים להסרת עלי רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
תנו לחמניות להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז פורסים דק ככל האפשר, ומגישים עם זיגוג בשר מטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות