קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות29
מגזין

קציצת טורקיה מיושנת נמסה

קציצת טורקיה מיושנת נמסה
נמס קציצות טורקיה מיושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 53 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 465 קלוריות . מתאים ל-5 מנות. תמורת $4.02 למנה , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 21 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זהו מתכון יקר למדי לחובבי האוכל האמריקאי. אם יש לכם גבינת פרובולון, ריבת בייקון, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86% , וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות טורקיה מיושן , פטי נמס ופטי נמס .

הוראות

1
מחממים את התנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק
2
בקערה גדולה מערבבים את הודו, רוטב הסטייק, הטימין, המלח והפלפל. מעצבים את התערובת ל-5 קציצות. מבשלים את הקציצות, בקבוצות אם צריך, במחבת על אש בינונית עד שהן מוכנות, כ-6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר Quahogs קצוצים1 ליטר Quahogs קצוצים
רוטב סטייקרוטב סטייק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס שמן זית יווני, בתוספת 2 כפות ללימון1/2 כוס שמן זית יווני, בתוספת 2 כפות ללימון
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבדבצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
קצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובהקצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובה
3
במחבת גדולה ממיסים את 2 כפות החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד3 כפות בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבדבצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
4
מוסיפים את הפטריות והבצל ומטגנים עד שהבצל רך, 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פרושוטו פרוס דק, חתוך לרצועות1/4 קילו פרושוטו פרוס דק, חתוך לרצועות
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
5
מוציאים את התערובת מהמחבת; להניח בצד ולשמור על חום.
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבדבצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
6
מחמאה את הלחם משני הצדדים ומניחים על רשת וצולים משני הצדדים עד לקלוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד3 כפות בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
זיתים ירוקים פרוסים עם פימיינטוס, מסונניםזיתים ירוקים פרוסים עם פימיינטוס, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבדבצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
כרישה, חצויה, מנוקה ופרוסה דקכרישה, חצויה, מנוקה ופרוסה דק
7
מוציאים ומעלים ריבת בייקון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
עבורם בשוק המקומי.עבורם בשוק המקומי.
ריבהריבה
8
מניחים את הלחם הקלוי בשכבה אחת על תבנית אפייה. מעל כל אחד קציצה אחת. מחלקים את תערובת הבצל בין הקציצות, ומעל כל אחת פרוסת גבינה. צולים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
טריזים שומרי משקל טריזים למריחהטריזים שומרי משקל טריזים למריחה
זיתים ירוקים פרוסים עם פימיינטוס, מסונניםזיתים ירוקים פרוסים עם פימיינטוס, מסוננים
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא