קרם קרמל
ניתן להכין את המתכון של קרם קרמל תוך שעה ו-35 דקות בערך. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מגיש 4 ומחירו 92 סנט למנה. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. 54 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל האירופי. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לך קוניאק כתום, חלב, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26%, וזה די גרוע. קרם קרמל, קרם ברולה, פוטס דה קרם, קרמל קראנץ' אקלר עם קרם מאפה קרמל שרוף וקרם קרמל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות F. ריסוס קלות 4 חסיני חום של 6.5 אונקיות. רמקינים עם תרסיס ירקות.
מניחים רמקינים בתבנית תבשיל.
מניחים 1/2 כוס סוכר במחבת קטנה, כבדה ויבשה על אש בינונית. כשהסוכר מתחיל להמיס מסביב לקצוות, נער בעדינות את המחבת ללא הרף, תוך כדי ערבוב סוכר מסביב, עד שכל הסוכר נמס; אל תשתמש בכלים כדי לערבב. כשהסוכר נמס לחלוטין וחום כהה, מסירים את המחבת מהאש.
יוצקים במהירות כמויות שוות של סירופ קרמל לתוך 4 הרמקינים המוכנים.
מניחים 1 ביצה ו-3 חלמונים בקערה עם קורט מלח ו-1/4 כוס סוכר.
מקציפים עד שהסוכר נמס והתערובת הופכת לקצף, כדקה.
מזלפים את הקרם פרש לתוך תערובת הביצים; מוסיפים את החלב, הווניל והגראנד מרנייה.
מקציפים יחד עד שהמרכיבים מתערבבים לחלוטין.
מצקת את התערובת לתוך הרמקינים המוכנים, ממלאים אותם בערך 2/3 עד 3/4 מלאים.
ממלאים את התבשיל במי ברז חמים כדי להגיע עד מחצית הדפנות של הרמקינים.
מניחים את התבשיל על הרשת האמצעית של התנור שחומם מראש.
אופים עד שבקושי מתייצב, 45 עד 50 דקות. אתה יכול להתחיל לבדוק את העשייה בערך 40 דקות.
בעזרת מלקחיים, מוציאים את הרמקינס מהסיר לרשת לצינון. כשהוא רק חם מעט, הפעילו סכין חיתוך חדה סביב קצה כל רפרפת.
כדי לפתוח את התבנית, מכסים את הרמקין בצלחת קטנה, ואז הופכים. מצננים לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו
קרם שרי, פורט וטמפרניו הם אפשרויות נהדרות עבור קרם קרמל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.