קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

קרם קרמל

קרם קרמל
ניתן להכין את המתכון של קרם קרמל תוך שעה ו-35 דקות בערך. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מגיש 4 ומחירו 92 סנט למנה. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. 54 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל האירופי. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לך קוניאק כתום, חלב, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26%, וזה די גרוע. קרם קרמל, קרם ברולה, פוטס דה קרם, קרמל קראנץ' אקלר עם קרם מאפה קרמל שרוף וקרם קרמל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות F. ריסוס קלות 4 חסיני חום של 6.5 אונקיות. רמקינים עם תרסיס ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים רמקינים בתבנית תבשיל.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים 1/2 כוס סוכר במחבת קטנה, כבדה ויבשה על אש בינונית. כשהסוכר מתחיל להמיס מסביב לקצוות, נער בעדינות את המחבת ללא הרף, תוך כדי ערבוב סוכר מסביב, עד שכל הסוכר נמס; אל תשתמש בכלים כדי לערבב. כשהסוכר נמס לחלוטין וחום כהה, מסירים את המחבת מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
יוצקים במהירות כמויות שוות של סירופ קרמל לתוך 4 הרמקינים המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים 1 ביצה ו-3 חלמונים בקערה עם קורט מלח ו-1/4 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מקציפים עד שהסוכר נמס והתערובת הופכת לקצף, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מזלפים את הקרם פרש לתוך תערובת הביצים; מוסיפים את החלב, הווניל והגראנד מרנייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
Grand MarnierGrand Marnier
דבש הדריםדבש הדרים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מקציפים יחד עד שהמרכיבים מתערבבים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מצקת את התערובת לתוך הרמקינים המוכנים, ממלאים אותם בערך 2/3 עד 3/4 מלאים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
10
ממלאים את התבשיל במי ברז חמים כדי להגיע עד מחצית הדפנות של הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מניחים את התבשיל על הרשת האמצעית של התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
אופים עד שבקושי מתייצב, 45 עד 50 דקות. אתה יכול להתחיל לבדוק את העשייה בערך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
בעזרת מלקחיים, מוציאים את הרמקינס מהסיר לרשת לצינון. כשהוא רק חם מעט, הפעילו סכין חיתוך חדה סביב קצה כל רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
14
כדי לפתוח את התבנית, מכסים את הרמקין בצלחת קטנה, ואז הופכים. מצננים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו

קרם שרי, פורט וטמפרניו הם אפשרויות נהדרות עבור קרם קרמל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.