קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם קרמל מפחיד

קרם קרמל מפחיד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קרם כתום, קפה קרם קרמל, ו Fall Créme Caramels (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. במחבת לערבב 1 1/2 כוסות סוכר 1/3 כוס מים. מבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להעלות את החום בינוני גבוה; לבשל במשך 15 דקות, עד התערובת הופכת ענבר עמוק, מחבת מתערבלת כל כמה דקות. מחלקים קרמל בין 8 6-עוז. ramekins.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
חלב חם על חום בינוני עד שהוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
3
לטאטא 1/2 כוס סוכר, ביצים, מלח ווניל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
להקציף כל הזמן, לאט לשפוך חלב חם. מסננים, ואז לשפוך תערובת לתוך ramekins מעל קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים ramekins בתבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים מים חמים עד שהוא בחצי הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים עד סט, 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר ramekins למדף להתקרר. מכסים כל אחד עם פלסטיק; צמרמורת במשך 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
ממיסים שוקולד, מקררים לטמפרטורת החדר. על גיליון אפייה מצופה קלף, לצייר 8 עיגולים רחבים כמו תחתיות ramekin. הפוך קלף מעל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
יוצקים שוקולד לתוך שקית ziplock; לאטום אותו לגזור פינה. בכל מעגל צינור 5 עיגולים 8 חישורים. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
11
צייר סכין סביב הקצה הפנימי של ramekin; הפוך קרמל קרם על צלחת. בעדינות להרים רשת ומניח על גבי פודינג. חזור עם רפרפת הנותרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין