קרם קרמל מפחיד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קרם כתום, קפה קרם קרמל, ו Fall Créme Caramels (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. במחבת לערבב 1 1/2 כוסות סוכר 1/3 כוס מים. מבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להעלות את החום בינוני גבוה; לבשל במשך 15 דקות, עד התערובת הופכת ענבר עמוק, מחבת מתערבלת כל כמה דקות. מחלקים קרמל בין 8 6-עוז. ramekins.
חלב חם על חום בינוני עד שהוא רותח.
לטאטא 1/2 כוס סוכר, ביצים, מלח ווניל בקערה.
להקציף כל הזמן, לאט לשפוך חלב חם. מסננים, ואז לשפוך תערובת לתוך ramekins מעל קרמל.
מניחים ramekins בתבנית אפייה גדולה.
יוצקים מים חמים עד שהוא בחצי הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
הסר ramekins למדף להתקרר. מכסים כל אחד עם פלסטיק; צמרמורת במשך 8 שעות.
ממיסים שוקולד, מקררים לטמפרטורת החדר. על גיליון אפייה מצופה קלף, לצייר 8 עיגולים רחבים כמו תחתיות ramekin. הפוך קלף מעל.
יוצקים שוקולד לתוך שקית ziplock; לאטום אותו לגזור פינה. בכל מעגל צינור 5 עיגולים 8 חישורים. להכניס למקרר.
צייר סכין סביב הקצה הפנימי של ramekin; הפוך קרמל קרם על צלחת. בעדינות להרים רשת ומניח על גבי פודינג. חזור עם רפרפת הנותרים ומגישים.