קרמים כתוש פטל
אם יש לכם סוכר גלגלית זהב, g, חצי שומן קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קרם פודינג, סגול קרמים, ו קרמים לעכברים.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים קומץ של הסוכר עם פטל, מוחצים אותם מעט מאוד כפי שאתה מערבבים, אבל עדיין משאיר אותם פחות או יותר שלם. בקערה נפרדת לקפל את frache קרם ויוגורט יחד עם הסוכר שנותר ואת חתיכות מרנג.
מחלקים את פטל בין ארבע כוסות קטנות, העליון עם תערובת מרנג שמנת. סירי פטל ניתן לאכול מיד או ישמור במקרר עד 4 שעות.