קרם ברולה תפוח קרמל הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. לקינוח הזה יש 478 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-306 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, ציפוי גלידת קרמל, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תפוח קרם ברולה קרמל היברידי, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}.
הוראות
1
מניחים תפוחים בכלי בטוח למיקרוגל; מכסים במים. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 3-4 דקות או עד שהם רכים; מסננים היטב. מסדרים תפוחים בתחתית שש אונקיות 6. רמקינים או כוסות פודינג. למעלה עם תוספת קרמל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
פודינג
תפוח
מים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
בסיר קטן שלבו 1/4 כוס סוכר, 1/4 כוס סוכר חום וקינמון; מערבבים פנימה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מחממים על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מסירים מהאש; מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
יוצקים לרמקינים מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים רמקינים בתבנית אפייה; הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים, לא מכוסים, ב 325 אפים במשך 25-30 דקות או עד מרכזים רק להגדיר (תערובת יהיה לנענע).
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר רמקינים מאמבט המים; מצננים למשך 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, שלבו את שאר הסוכרים ופזרו באופן שווה על גבי פודינג.
10
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
11
מגישים מיד.
12
אם צולים את הקוסטרים, הניחו רמקינים על תבנית עם נייר אפייה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
שלב את יתרת הסוכרים; מפזרים מעל קסטודרים. צולים 8 אינץ'. מהחום במשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד ליציבות.
קרם ברולה עובד ממש טוב עם שמפניה, נמל טוני וסוטרנס. סוטרנס, טוני פורט ושמפניה כולם משלימים קרם ברולה קרמי. שמפניה בואנה ויסטה לה ויקטואר ברוט עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה לה ויקטורה ברוט שמפניה
היינות בהירים, צבע זהוב מתמשך משופר על ידי מחרוזת אטרקטיבית, מתמשכת של בועות. הזר האלגנטי, הצפוף והמורכב חושף מגוון רחב של ניחוחות כמו פריחת ליים, רמזים ללחם קלוי ודבש. תחושת הפה הנהדרת של היין מלאה ועשירה אך מאוזנת היטב ומשאירה רעננות מענגת בחיך. תערובת: 70% פינו נואר, 30% שרדונה