קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

קרפ גלידה

קרפ גלידה
קרפ גלידה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 69 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו קרפים, ציפוי פאדג', גלידת שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית.

הוראות

1
ציפוי פאדג ' חם על פי הוראות החבילה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
2
מיקרוגל קרפים צרפתיים בשיא 10 שניות.
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
כפית 1/3 גביע גלידת שוקולד במרכז 1 קרפ, ועוטפים הצדדים של קרפ סביב גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות אווירסוכריות אוויר
4
מקום, צד התפר למטה, על צלחת הגשה. חזור על הנוהל עם גלידה הנותרים crpes.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
טפטוף 1 כף. ציפוי פאדג ' חם על כל קרפ, העליון באופן שווה עם פטל; מפזרים באופן שווה עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
6
מגישים באופן מיידי.
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו תוספות של Smucker פאדג ' חם קל Crpes בסגנון הצרפתי של פרידה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.