קרפ גלידה
קרפ גלידה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 69 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו קרפים, ציפוי פאדג', גלידת שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית.
הוראות
ציפוי פאדג ' חם על פי הוראות החבילה; להפריש.
מיקרוגל קרפים צרפתיים בשיא 10 שניות.
כפית 1/3 גביע גלידת שוקולד במרכז 1 קרפ, ועוטפים הצדדים של קרפ סביב גלידה.
מקום, צד התפר למטה, על צלחת הגשה. חזור על הנוהל עם גלידה הנותרים crpes.
טפטוף 1 כף. ציפוי פאדג ' חם על כל קרפ, העליון באופן שווה עם פטל; מפזרים באופן שווה עם אבקת סוכר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו תוספות של Smucker פאדג ' חם קל Crpes בסגנון הצרפתי של פרידה.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.