קרפצ'יו טונה עם סלט גרגיר נחלים ורוטב בלסמי
אם יש לכם שמן זית, חומץ בלסמי, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרפצ'יו טונה עם רוטב ג' ינג'ר הדר, סלט פסטה עם טונה, צלפים ורוטב בלסמי, ו סלט טונה חורף עם רוטב בלסמי קרמי (DF, GF).
הוראות
מערבבים חומץ וחרדל בקערה קטנה; להקציף ב 4 כפות שמן זית. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ים ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מקום 1 גיליון של פלסטיק לעטוף על משטח עבודה לח (כדי למנוע פלסטיק החלקה). מסדרים 1/4 של ריבועי טונה 1 אינץ ' זה מזה במעגל על פלסטיק. כיסוי עם גיליון שני של פלסטיק. שימוש בצד שטוח של פטיש, ריבועי טונה פאונד בעדינות עד שהם מאוד דקים ויוצרים סיבוב מוצק 8-9 אינץ'.
מניחים טונה עגולה, עדיין בפלסטיק, על צלחת. צרו עוד 3 סיבובים עם הטונה שנותרה. מקררים קרפצ ' יו טונה לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
פיל 1 יריעת פלסטיק מכל עגולה קרפצ ' יו טונה; הפוך על גבי צלחות לקלף את שאר הפלסטיק.
מברשת כל אחד עם 1 כף שמן זית, ואז מפזרים מיץ לימון, עירית, שאלוט, מלח ים, ופלפל. לזרוק גרגיר הנחלים ו 2 כפות רוטב בקערה בינונית; העונה לפי הטעם עם מלח ים ופלפל. גת הנחלים מעל ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.