קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

קרפצ'יו טונה עם סלט גרגיר נחלים ורוטב בלסמי

קרפצ'יו טונה עם סלט גרגיר נחלים ורוטב בלסמי
אם יש לכם שמן זית, חומץ בלסמי, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרפצ'יו טונה עם רוטב ג' ינג'ר הדר, סלט פסטה עם טונה, צלפים ורוטב בלסמי, ו סלט טונה חורף עם רוטב בלסמי קרמי (DF, GF).

הוראות

1
מערבבים חומץ וחרדל בקערה קטנה; להקציף ב 4 כפות שמן זית. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ים ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקום 1 גיליון של פלסטיק לעטוף על משטח עבודה לח (כדי למנוע פלסטיק החלקה). מסדרים 1/4 של ריבועי טונה 1 אינץ ' זה מזה במעגל על פלסטיק. כיסוי עם גיליון שני של פלסטיק. שימוש בצד שטוח של פטיש, ריבועי טונה פאונד בעדינות עד שהם מאוד דקים ויוצרים סיבוב מוצק 8-9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
מניחים טונה עגולה, עדיין בפלסטיק, על צלחת. צרו עוד 3 סיבובים עם הטונה שנותרה. מקררים קרפצ ' יו טונה לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
פיל 1 יריעת פלסטיק מכל עגולה קרפצ ' יו טונה; הפוך על גבי צלחות לקלף את שאר הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
מברשת כל אחד עם 1 כף שמן זית, ואז מפזרים מיץ לימון, עירית, שאלוט, מלח ים, ופלפל. לזרוק גרגיר הנחלים ו 2 כפות רוטב בקערה בינונית; העונה לפי הטעם עם מלח ים ופלפל. גת הנחלים מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.