מתכון רביולי ערמונים עם חמאה משוננת מרווה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו פרמזן, צלוי, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, רביולי ערמונים עם חמאה שחומה ותימין, ו רביולי חמאה מרווה ושחמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוצצים בגסות את הערמונים. מבשלים את הפנצ ' טה ב 3 כפות חמאה בסיר כבד על חום מתון, ערבוב, עד פריך על הקצוות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיף ערמונים ומים ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם בחצי. זרוק את השום.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מעבירים את התערובת לקערה ומחית כדי להדביק גס עם מזלג. לקלף חצי מהתפוח ולחתוך מספיק של חצי קלופים לקוביות 1/4 אינץ ' למדוד 3 כפות. השמורה נשארת תפוח לא מסולסל. מערבבים לקוביות, תפוח קלוף לתוך תערובת ערמון עם פרמזן, פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. שים עטיפת טון 1 וון על משטח עבודה, שמירה על העטיפות הנותרות בניילון נצמד, ותל 1 כף קטנה של מילוי במרכז. מברשת קלה את הקצוות של העטיפה עם מים העליון עם עטיפה שנייה, לחיצה על סביב מילוי כדי לכפות את האוויר. לקצץ בצק עודף עם 2 3/4 אינץ ' חותך עוגיות עגול חותם קצוות היטב, לחיצה עליהם יחד עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ערמונים
רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להעביר את הרביולי למגבת מטבח יבשה, ולאחר מכן לעשות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
חותכים מספיק מהתפוח unpeeled לקוביות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 3 כפות ולזרוק עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,
7
מחממים את 4 כפות החמאה הנותרות במחבת כבדה גדולה מעל חום מתון עד שהקצף שוכך והחמאה מתחילה להפוך לחומה. מערבבים מרווה ומבשלים, ערבוב, עד מרווה הוא פריך חמאה הוא חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים רביולי לסיר 6 ליטר של מים רותחים מומלחים, ואז מבשלים ברתיחה איטית, ערבוב בעדינות מדי פעם, עד במכרז, 3 עד 5 דקות. בזהירות להעביר רביולי עם כפית מחוררת למסננת לנקז. להחליק רביולי לתוך חמאה מרווה לבשל על חום מתון, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.