קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

רביולי פלוס

רביולי פלוס
רביולי פלוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.24 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. ראש לחנות ולקחת טיפים אספרגוס, שמן זית, פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 57%. מתכונים דומים: רביולי די קסטניה א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו), רביולי בס ים מאיסקיה - - - רביולי כל ' איסיטנה, ו רביולי נפוליטני - - - רביולי הכל ' נפוליטנה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
3
למבוגרים: במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית מוסיפים 2 כפות שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים בצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל משחרר את הסוכר הטבעי שלהם והופך לחום זהוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לא מזוקקסוכר לא מזוקק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לבצל מוסיפים את העגבניות, האספרגוס, 1/2 הרביולי, 1/2 העוף, המלח, הפלפל ושאר שמן הזית ומקפיצים עד שכל החומרים מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רביולירביולי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מקשטים עם 1/2 הבזיליקום וקצת גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1
קולים את יתרת העוף עם רוטב עגבניות ושאר הרביולי. מבשלים עד שהרוטב חם ועוף מחומם. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים עם יתרת הבזיליקום וגבינת הפרמזן, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רביולירביולי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
נולד בכרם
נולד בכרם "איל פוג' יו " (5.5 דונם, 310 מטר א.ש.ל.) שממנו בשנת 1962 הוא קיבל את שמו: זהו הקיאנטי קלאסיקו קרו הראשון. עשוי 90% סנגיובזה ומ -7% קנאיולו ו -3% קולורינו, הוא מתיישן במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. כיום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור על כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של קסטלו די מונסנטו
Born in the vineyard “Il Poggio” (5.5 Ha, 310 metres a.s.l.) from which in 1962, it took its name: it is the first Chianti Classico Cru. Made of 90% Sangiovese and from 7% Canaiolo and 3% Colorino, it ages for 20 months in French oak barrels. Today it represents the most prestigious product of the company, appreciated all over the world. It is produced only in the best vintages. The company has chosen to keep a considerable quantity of bottles of this wine in the cellar being the permanent archives, able to tell the history of Castello di Monsanto