קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

רביולי ריקוטה ווניל עם רוטב מנטה טבילה כתום

רביולי ריקוטה ווניל עם רוטב מנטה טבילה כתום
רביולי ריקוטן ווניל עם רוטב מנטה טבילה כתום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם סוכר, מיץ תפוזים, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שעועית וניל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני לחמניות וניל עם זיגוג שעועית וניל כקינוח. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: רביולי ממולא פול, ריקוטה, מנטה עם רוטב חמאה חום, רביולי סלק ממולא בריקוטה, גבינת עיזים ומנטה, ו רביולי חזיר עם לימון וחומץ מאלט רוטב טבילה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
רוטב טבילה;
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
3
* ניתן למצוא בשווקים אסיאתיים מיוחדים.
4
שמן צמחי לטיגון
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
1
בקערה קטנה, לשלב את גבינת ריקוטה, סוכר, תמצית וניל, עלי נענע, וגרידת תפוזים. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לערבב היטב. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הקצוות של עטיפות potsticker עם ביצה מוכה. כפית 1 כפית של תערובת ריקוטה לתוך מרכז עטיפות potsticker. מקפלים את הבצק על המילוי כדי ליצור צורה חצי ירח. לצבוט את הקצוות של הבצק לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות כופתאותעטיפות כופתאות
תמצית ונילתמצית וניל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
שעועית ונילשעועית וניל
מנטהמנטה
גרידה כתומהגרידה כתומה
בצקבצק
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
קערהקערה
2
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תשחה תוך כ-3 דקות. בקבוצות, מטגנים את הרביולי למשך 30 שניות בכל צד עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
1
בסיר קטן, לשלב את מיץ תפוזים וסוכר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר במשך 20 דקות. מערבבים את המנטה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
סדר את הרביולי על מגש.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4
יוצקים את רוטב הטבילה לתוך קערת טבילה קטנה ומגישים לצד רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה