רגל טלה
רגל טלה היא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם 2 רגל של כבש, טימין הקרקע, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו), ו טלה קולורדו מחית בצל מקורמל עם תמצית שומר טלה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חמישה חריצים בבשר; להכניס שום.
מערבבים מלח, פלפל, טימין ואבקת שום; לשפשף על בשר.
מניחים על מדף במחבת צלייה. צלוי 5-6 ב. מהחום עד להשחמה; הפעל חום בצד השני. הפעל תנור ל 350°.
הוסף 1/2 כוס מים למחבת. מכסים ואופים במשך 25 דקות לכל פאונד או עד הטמפרטורה הפנימית מגיעה 160° עבור בינוני או 170° עבור עשוי היטב.
הסר ללוח גילוף ולשמור חם.
יוצקים טיפות מחבת לתוך כוס מדידה גדולה, גירוד חתיכות חומות. שומן רזה; הזמנת 1/4 כוס בסיר; להוסיף קמח.
להוסיף מים לטפטופים שווה 2 כוסות; להוסיף בבת אחת לתערובת קמח. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד מעובה מבעבע. מבשלים ומערבבים 1-2 דקות יותר. פורסים כבש ומגישים עם רוטב.