קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות67
מגזין

רגל כבש עטופה בבייקון עם הפחתת יין אדום

רגל כבש עטופה בבייקון עם הפחתת יין אדום
רגל כבש עטופה בבייקון עם הפחתת יין אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי וראשוני זה מגיש מתכון אחד . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -258 גרם חלבון , 132 גרם שומן ובסך הכל 2442 קלוריות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש רסק עגבניות, שמן זית, יין ורוזמרין. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה די טוב. שוקי טלה בהפחתת יין אדום קלמנטינה ותאנה , שוק טלה קלוע יין אדום ושוק טלה צלוי ים תיכוני עם רוטב יין אדום דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
לקצץ עודפי שומן וקרום דק מרגל הטלה; מניחים לתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
ציוד שתשתמש בו
שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחדשוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחד
2
חותכים חריצים בבשר ומכניסים לחרכים שברי שום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, מבושלים וטחוניםשרימפס, מבושלים וטחונים
ג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנהג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנה
3
מערבבים שמן זית, מיץ לימון ורוזמרין בקערה קטנה; מברישים את התערובת על הטלה.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי נוסף, לא חובהפטל טרי נוסף, לא חובה
30 אונקיות ריקוטה מחלב מלא30 אונקיות ריקוטה מחלב מלא
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
טונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפתטונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפת
4
מניחים פרוסות בייקון על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה זהב יוקון, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'תפוחי אדמה זהב יוקון, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנהג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנה
5
נותנים לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
6
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
7
צולים כבש בתנור שחומם מראש עד שמדחום בשר הנקרא מיידי מוחדר לחלק העבה ביותר של הרגל, לא נוגע בעצם, קורא 145 מעלות פרנהייט (65 מעלות צלזיוס) עבור מדיום-רייר או 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס) עבור בינוני , 1 1/2 עד 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
כבשכבש
ג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנהג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
8
מעבירים את הטלה לצלחת הגשה, מכסים ברדיד אלומיניום ומניחים לעמוד תוך כדי הכנת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוסשורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוס
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס
9
רפרף והשליך עודפי שומן מטפטופי מחבת שנותרו בתבנית הצלייה; מניחים מחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בטפטופים עד לשקיפות, כ-5 דקות; יוצקים פנימה יין. מערבבים יין וטפטופי מחבת, מגרדים וממיסים פיסות מזון חומות שתקועות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 10 שיני שום צלויות8 עד 10 שיני שום צלויות
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחדשוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחד
10
יוצקים ציר, מביאים את הרוטב לרתיחה ומנמיכים את האש לנמוכה. מערבבים רסק עגבניות לרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם לכ-1 כוס. מתבלים במלח ופלפל שחור. לרוטב חלק יותר, מסננים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
רסק עגבניותרסק עגבניות
שורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוסשורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוס
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'