רוזמרין טימין חרדל
חרדל קורנית רוזמרין עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, מלח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו תפוחי אדמה רוזמרין-טימין, אגוזי מלך רוזמרין ותימין, ו קוקטייל לימון רוזמרין ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד זרעי חרדל, 2 כפית. קורנית, רוזמרין, 1/3 כוס מים, והחומץ בקערה עד הזרעים שקועים.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר, מכוסה, 2 עד 3 ימים.
שים תערובת חרדל בבלנדר יחד עם סוכר חום ומלח תערובת עד תערובת עבה אבל עדיין גס מרקם. מערבבים הנותרים 1 כפית. קורנית.
הפוך קדימה: 2 שבועות, מכוסה ומקורר.
הדמיון שלך הוא הגבול כשזה מגיע להכנת חרדל בטעם. כל מה שאתה צריך הם זרעי חרדל או אבקת חרדל יבש, ואז התבלינים הם תלוי בך.
זרעי חרדל: השתמש כאשר אתה רוצה גרגר שלם, מרקם פריך. שלושת הסוגים הם צהוב, aka לבן (Sinapis alba), הכי מתון בשימוש בעיקר חרדל בסגנון אמריקאי עבור כבישה; חום (brassica juncea), zestier בשימוש חרדל בסגנון אירופאי (כמו Dijon), כבישה, ובישול הודי; ושחור (b. nigra), משמש גם מזון הודי; הם להחלפה עם החום. זרעים צריכים לרכך בנוזל במשך 1 עד 2 ימים לפני שאתה עושה חרדל איתם.
אבקת חרדל: עבור חרדל חלק משיי. זה לא יותר מזרע חרדל טחון, והמותג הנפוץ ביותר הוא של קולמן, תערובת של זרעים לבנים וחומים.
מערבבים את האבקה עם נוזל (כמו מים או בירה) ולתת לו לשבת בן לילה כדי לשתות לגמרי ולפתח טעם. אל תתנו לזה לשבת יותר, אם כי, או שזה יהיה טעם קשה.