רוטב Fra Diavolo עם לינגוויני
מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. זה עובד היטב כרוטב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72%. הציון הזה די טוב. נסו רוטב Fra Diavolo עם לינגוויני, שרימפס ו-Linguine Fra Diavolo, ומולים Fra Diavolo עם Linguine (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שום כתוש ו-2 כפות שמן זית בסיר גדול על אש בינונית עד שהשום מתחיל לבעבע. מערבבים פנימה עגבניות, פתיתי פלפל אדום, אורגנו, בזיליקום ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 30 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים את הלינגוויני ברתיחה עד שהוא רך אך יציב לביס, כ-11 דקות; לנקז.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש גבוהה. מערבבים פנימה שרימפס וסקלופ. מבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהשרימפס הופכים לורודים, בערך 2 דקות.
מערבבים שרימפס, סקאלופ, מולים ופטרוזיליה לתערובת העגבניות. מבשלים עד שהרוטב מתחיל לבעבע והמולים נפתחים, כ-7 דקות.
יוצקים רוטב על הלינגוויני ומגישים.