רוטב מרינדה
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב ורוטב ראשוני? רוטב מרינדה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 407 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות שזיפים סן מרזנו, מלח כשר, פנקטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. נסו רוטב מרינדה, רוטב מרינדה, ו רוטב מרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים סיר רוטב גדול בשמן זית ומוסיפים את הפנקטה.
שים את הסיר על אש בינונית - גבוהה ובשל את הפנצ ' טה במשך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, מתבלים בנדיבות במלח, לפי הטעם, ומערבבים לציפוי בשמן הזית. מבשלים את הבצל במשך 6 עד 7 דקות, תוך ערבוב תדיר. הבצל צריך להיות רך וארומטי מאוד אך ללא צבע.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות תוך ערבוב תדיר.
העבירו את העגבניות דרך טחנת המזון. הקפידו להעביר את כל העיסה דרך החורים ומשאירים רק את הגבעולים והזרעים, והקפידו לגרד את העיסה מתחתית טחנת המזון. זה כל הדברים כסף גדול!
מוסיפים את העגבניות לסיר הרוטב ו -1 פחית מים (כ -2 עד 3 כוסות). מתבלים בנדיבות במלח וטועמים אותו!!!! עגבניות לוקחות הרבה מלח. מתבלים בצעדי תינוקות וטועמים בכל שלב בדרך. מבשלים את הרוטב במשך 2 עד 3 שעות, מערבבים מדי פעם וטועמים לעתים קרובות.
השתמש ברוטב מיד על פסטה או לכל צורך ברוטב עגבניות אחר. רוטב זה יכול גם להיות מקורר ומאוחסנים במקרר במשך כמה ימים או שזה יכול להיות קפוא.