רוטב פיצה בסגנון ניו יורק
גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, עגבניות שימורים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו רוטב פיצה בסגנון ניו יורק, פיצה בסגנון ניו יורק, ו פיצה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).
הוראות
עיבוד עגבניות ומיץ שלהם דרך טחנת מזון, דופק במעבד מזון עד מחית, או מחית עם בלנדר יד. מחית לא צריך להיות חלק לחלוטין, אבל צריך להיות לא נתחים גדולים יותר מ 1/16 של אינץ'. תניח את העגבניות בצד.
מערבבים חמאה ושמן בסיר בינוני וחום על חום נמוך בינוני עד חמאה מומסת.
מוסיפים שום, אורגנו, פתיתי פלפל, ומלח קמצוץ גדול ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים עגבניות, בזיליקום, חצאי בצל וסוכר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר (בועות בקושי צריך להיות שבירת פני השטח), ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על ידי 1/2, על 1 שעה. מתבלים לפי הטעם במלח. אפשר להתקרר ולאחסן במיכל מכוסה במקרר עד 2 שבועות.