קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות47
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רולדת עוף ממולאת בפרושוטו, תרד ועגבניות מיובשות עם תפוחי אדמה כמהין לבנים

רולדת עוף ממולאת בפרושוטו, תרד ועגבניות מיובשות עם תפוחי אדמה כמהין לבנים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אירופאי. נסו להכין בבית רולדת עוף ממולאת בפרושוטו, תרד ועגבניות מיובשות עם תפוחי אדמה כמהין לבנים. זה מנות ראשונות יש 2357 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 186 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות מיובשות, מחית עגבניות, דמי-גלאס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 86%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזה עוף ממולא עם גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ותרד, חזה עוף ממולא עם גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ותרד, ו חזה עוף ממולא עם גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ותרד.

הוראות

1
הניחו חתיכת ניילון ארוכה מעל קרש החיתוך שלכם ותחבו אותה מתחת לדפנות הלוח. (כיסוי העוף בפלסטיק ישמור גם על הבלגן כשאתה דופק עם פטיש הבשר.) חזה העוף צריך להיות ממוקם על קרש החיתוך המכוסה, בצד העור למטה, עם מספיק מקום ביניהם כדי שיוכלו לשכב שטוח אחרי שאתה "פרפר" אותם. כדי לחתוך את הפרפר, פורסים בזהירות (מבלי לחתוך את העוף לאורך כל הדרך)ומורחים את בשר העוף החוצה כך שתוכלו להלום אותו לחתיכה דקה אחת עליה תניחו מלית ואז מגלגלים. מתבלים את השדיים במלח ופלפל. לאחר מכן הניחו אורך נוסף של ניילון על חזה העוף המתובל ושטחו עם פטיש בשר כדי לשלב את התיבול בעוף. פאונד עוף דק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
הניחו 1 פרוסת חזיר פרושוטו על כל חזה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מוסיפים 3 עלי תרד ו -4 חתיכות עגבניות מיובשות על כל שד. מקפלים בכל קצה ומגלגלים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מניחים על מגש גיליון ומקפיאים עד ליציבות. (זה לא חייב להיות קפוא לחלוטין קשה, אבל זה מקל על הטיפול בעת הלחם.)
5
מחממים טיגון עמוק ל -350 מעלות פרנהייט מחממים את התנור ל -325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
בזמן שרולדת העוף מתקשה במקפיא, הכינו את דמי-גלאס העגבניות. בסיר מטגנים שום ואז מפזרים את התבנית עם היין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים ציר ורסק עגבניות. מרתיחים על אש בינונית עד לצמצום בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
8
מוסיפים את הדמי-גלאס (רוטב חום) ומניחים להתבשל עד להסמכה ("עובי בינוני").
מרכיבים שתצטרך
רוטב חוםרוטב חום
9
כשהעוף יציב, הקימו תחנת לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מקציפים יחד 3 ביצים 1 כוס של חצי וחצי עבור לשטוף את הביצה. (התחילו בכמות זו והקציפו יותר יחד במידת הצורך.) ואז להגדיר קערה כל אחד: קמח, ואז לשטוף ביצה, ולאחר מכן פירורי לחם איטלקי. מצפים באופן שווה עוף קפוא מגולגל בקמח (לא יותר מדי או שפירורי לחם לא יידבקו). טובלים עוף מגולגל מקומח לשטיפת ביצים, ואז לפירורי לחם. בטיגון עמוק, מטגנים קלות עד להזהבה. מסיימים בתנור למשך 15 דקות עד לבישול מלא.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים. ואז מועכים את תפוחי האדמה ומקציפים עירית קצוצה, חמאה, מלח ופלפל גרוס טרי לתפוחי האדמה בעזרת מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
מחממים מחדש את דמי-גלאס העגבניות ולסיום מסירים מהאש, ומקציפים מיד טימין טרי ו -1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
פורסים כל גליל עוף כדי לחשוף את הפנים הממולאים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
15
מניחים פירה במרכז כל צלחת, מזלפים שמן כמהין לבן על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
16
הניחו רולדת עוף על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם בטעם איטלקי, או לפי הצורךפירורי לחם בטעם איטלקי, או לפי הצורך1ליטרצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1kgsחזה עוף ללא עצמות, עור עלחזה עוף ללא עצמות, עור על1קבוצותעירית, קצוץעירית, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקdemi-glace (רוטב חום)demi-glace (רוטב חום)3כדי 6 ביצים שלמות, לפי הצורךכדי 6 ביצים שלמות, לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, או לפי הצורךקמח לכל מטרה, או לפי הצורך11 קילו קישואים,עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים11 קילו קישואים,שום קצוץשום קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי חצי, לפי הצורך. חצי חצי, לפי הצורך.6פרוסותבשר חזיר פרושוטובשר חזיר פרושוטו4לתפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לחתיכותלתפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לחתיכות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח18עליםתרד טריתרד טרי24עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2שמן כמהין לבן, לפי הטעם או 3 כפות)שמן כמהין לבן, לפי הטעם או 3 כפות)4(חוֹרֶף)1/2 הדביקו חמאה לא מלוחה, בתוספת 1 כף לתפוחי אדמה1/2 הדביקו חמאה לא מלוחה, בתוספת 1 כף לתפוחי אדמה