רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של המנה העיקרית, אז תנו הזדמנות ל Rollo דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך gherkins, סלמון, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו סלמון בגריל ברוטב טרטר, המבורגרים סלמון עם רוטב יוגורט-טרטר, ו המבורגרים סלמון עם רוטב טרטר שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את העדשים בקערה. לאחר מכן להוסיף חצי gherkins, צלפים, עירית, פטרוזיליה בצל באביב. שמלה עם שמן זית, חרדל ומלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל אביב
שמן זית
Gherkins
עדשים
חרדל
פטרוזיליה
צלפים
עירית
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שים את המיונז בקערה. לאחר מכן להוסיף את חצי gherkins הנותרים, צלפים, עירית, פטרוזיליה בצל באביב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
מיונז
Gherkins
פטרוזיליה
צלפים
עירית
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
להניח כמה לעטוף פלסטיק על קרש חיתוך, אשר יסייע ליצור את הגליל. התחל לשכבות את הסדינים של סלמון מעושן על גבי, חופפים את הפרוסות, כך שאף אחד המילוי בורח כאשר אתה מגלגל אותו.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עטיפת פלסטיק
4
באמצעות מרית אופסט (נפוץ לעוגות ציפוי), להפיץ שכבה דקה של רוטב טרטר ממש על הסלמון, כל הדרך עד הקצוות החיצוניים של הסלמון. לאחר מכן, כפית על שכבה של עדשים מוכנים על שכבת רוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
ציפוי
עדשים
סלמון
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
5
שימוש בניילון נצמד כדי לעזור, להרים את הסלמון ממך וליצור אותו לצורת יומן. (עטיפת הפלסטיק עוזרת להרים את הסלמון העדין. לעטוף פלסטיק לא צריך לקבל התגלגל לתוך הסלמון.) לאחר הגליל נוצר, להשתמש בסכין חדה מאוד לחתוך בעדינות את רול עדין לחתיכות, כמו מאקי יפני או סושי רול.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
סכין
6
מגישים מיד על כפיות בודדות או על גבי חתיכות בגט חם קלוי לטפטף עם קצת שמן זית.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.