קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים)

רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של המנה העיקרית, אז תנו הזדמנות ל Rollo דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך gherkins, סלמון, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו סלמון בגריל ברוטב טרטר, המבורגרים סלמון עם רוטב יוגורט-טרטר, ו המבורגרים סלמון עם רוטב טרטר שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את העדשים בקערה. לאחר מכן להוסיף חצי gherkins, צלפים, עירית, פטרוזיליה בצל באביב. שמלה עם שמן זית, חרדל ומלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל אביבבצל אביב
שמן זיתשמן זית
GherkinsGherkins
עדשיםעדשים
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שים את המיונז בקערה. לאחר מכן להוסיף את חצי gherkins הנותרים, צלפים, עירית, פטרוזיליה בצל באביב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
מיונזמיונז
GherkinsGherkins
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להניח כמה לעטוף פלסטיק על קרש חיתוך, אשר יסייע ליצור את הגליל. התחל לשכבות את הסדינים של סלמון מעושן על גבי, חופפים את הפרוסות, כך שאף אחד המילוי בורח כאשר אתה מגלגל אותו.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
באמצעות מרית אופסט (נפוץ לעוגות ציפוי), להפיץ שכבה דקה של רוטב טרטר ממש על הסלמון, כל הדרך עד הקצוות החיצוניים של הסלמון. לאחר מכן, כפית על שכבה של עדשים מוכנים על שכבת רוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
ציפויציפוי
עדשיםעדשים
סלמוןסלמון
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
שימוש בניילון נצמד כדי לעזור, להרים את הסלמון ממך וליצור אותו לצורת יומן. (עטיפת הפלסטיק עוזרת להרים את הסלמון העדין. לעטוף פלסטיק לא צריך לקבל התגלגל לתוך הסלמון.) לאחר הגליל נוצר, להשתמש בסכין חדה מאוד לחתוך בעדינות את רול עדין לחתיכות, כמו מאקי יפני או סושי רול.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
סכיןסכין
6
מגישים מיד על כפיות בודדות או על גבי חתיכות בגט חם קלוי לטפטף עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בגטבגט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.