רוסטביף ופודינג יורקשייר
רוסטביף ופודינג יורקשייר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 612 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, חלב, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . מתכונים דומים: צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר, רוסטביף ופודינג יורקשייר, ו צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לשטוף צלי ומפזרים אבקת שום, מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של הצלי, וודא שהוא לא נוגע בשום עצם או שומן.
אופים על מתלה תיל בתוך מחבת קלייה גדולה בתנור שחומם מראש במשך 90 דקות, או כדי doneness הרצוי. עבור בינוני נדיר, מדחום הבשר צריך לקרוא 135 מעלות F (57 מעלות C).
להסיר צלי מהמחבת, שמירה על טפטוף.
בקערת ערבוב קטנה, לנצח את שתי הביצים עד מקציף. בקערה קטנה אחרת, מערבבים את המלח והקמח. מערבבים את הביצים המוכות לתוך הקמח. ערבוב כל הזמן, בהדרגה לשפוך את החלב.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
יוצקים את שאריות המחבת השמורות לתוך פח מאפין בינוני.
מניחים בתנור שחומם מראש במשך 3 דקות.
הסר מהחום ושופכים את הביצה, קמח ותערובת חלב לתוך טפטוף חם. להחזיר את מאפין פח לתנור ואופים במשך 20 דקות, או עד רך וזהוב חום.