קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות47
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

ריבס תפוחים קל פריך

ריבס תפוחים קל פריך
ניתן להכין את המתכון קל ריבס תפוחים פריך בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 102 גרם שומן, ובסך הכל 3745 קלוריות. 475 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגלת, סוכר חום, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. יום האם יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: ריבס תפוח פריך, תפוח-ריבס פריך, ו ריבס תפוח פריך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים בקערה קמח, שיבולת שועל, סוכר חום וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים חמאה מומסת לתערובת שיבולת שועל ומערבבים עד לקבלת פירורים. טפחו חצי מתערובת שיבולת השועל לתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מערבבים ריבס ותפוחים יחד בקערה; יוצקים על גבי תערובת שיבולת שועל בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
מערבבים קורנפלור ו -2 כפות מים יחד בקערה עד להמסת עמילן התירס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים סוכר, 1 כוס מים ותמצית וניל בסיר על אש בינונית-גבוהה; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
יוצקים תערובת עמילן תירס לתערובת הסוכר וממשיכים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
8
מזלפים תערובת סוכר על ריבס ותפוחים; מפזרים מעל את תערובת שיבולת השועל שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
תפוחתפוח
סוכרסוכר
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהוא חם ומבעבע, 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פריך בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.