ניתן להכין את המתכון קל ריבס תפוחים פריך בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 102 גרם שומן, ובסך הכל 3745 קלוריות. 475 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגלת, סוכר חום, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. יום האם יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: ריבס תפוח פריך, תפוח-ריבס פריך, ו ריבס תפוח פריך.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים בקערה קמח, שיבולת שועל, סוכר חום וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים חמאה מומסת לתערובת שיבולת שועל ומערבבים עד לקבלת פירורים. טפחו חצי מתערובת שיבולת השועל לתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מערבבים ריבס ותפוחים יחד בקערה; יוצקים על גבי תערובת שיבולת שועל בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
5
מערבבים קורנפלור ו -2 כפות מים יחד בקערה עד להמסת עמילן התירס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מחממים סוכר, 1 כוס מים ותמצית וניל בסיר על אש בינונית-גבוהה; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
יוצקים תערובת עמילן תירס לתערובת הסוכר וממשיכים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
8
מזלפים תערובת סוכר על ריבס ותפוחים; מפזרים מעל את תערובת שיבולת השועל שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
תפוח
סוכר
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהוא חם ומבעבע, 35 דקות.
פריך בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.