ריבת אפרסק בורבון
ריבת אפרסק בורבון עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 1129 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ויסקי, אפרסקים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ריבת אפרסק ריבס, אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ו פאי בורבון אפרסק.
הוראות
אם אתה הולך לשמר את הריבה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים שישה צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. ממלאים קערה גדולה במי קרח.
חותכים x רדוד לתוך החלק התחתון של כל אפרסק ושחרר אותם לתוך המים הרותחים. Blanch במשך 20 עד 30 שניות, ואז מיד לצלול את האפרסקים לתוך מי הקרח. לקלף ולקצוץ את האפרסקים.
להעביר אותם לבלנדר ודופק רק עד שהם מטוהרים בגסות. אתה צריך בערך 4 כוסות מחית.
מעבירים את האפרסקים לסיר גדול עם תחתית כבדה.
מוסיפים את הסוכר, מיץ לימון, ויסקי, מקל קינמון, שעועית וניל, וחמאה. מביאים לרתיחה מלאה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הפקטין ומחזירים את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר לסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח עם כף מתכת. זרוק את מקל הקינמון ואת שעועית הוניל.
מצקת ריבה חמה לתוך צנצנות מעוקר חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה. ריבה משומרת תישאר עד שנה במקום קריר וחשוך. ריבה Unpreserved ישמור במקרר במשך כשישה חודשים.