ריבת ריבס אוכמניות עם סירופ מייפל
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, פנקייק אוכמניות עם סירופ מייפל אוכמניות, ו סירופ אוכמניות מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית ומניחים בצד.
שלב ריבס ו 1/4 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים רק עד ריבס מתפרק, 10 עד 12 דקות. בינתיים, אוכמניות פירה במעבד מזון או בלנדר.
מדוד 2 כוסות ריבס מבושל (שמור כל ריבס נוסף לשימוש אחר). להחזיר 2 כוסות של ריבס ואת אוכמניות מחית לסיר.
מוסיפים מיץ לימון, מי סידן, חמאה, מקל קינמון, אניס כוכב, שעועית וניל ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סירופ מייפל ותערובת סוכר-פקטין ומחזירים את תערובת הפירות לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר סיר מחום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כפית מתכת קרה.
הסר ולהשליך אניס כוכב, מקל קינמון, שעועית וניל. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.