קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

ריגטוני עם שרימפס ברוטב עגבניות ופטה

ריגטוני עם שרימפס ברוטב עגבניות ופטה

הוראות

1
מוסיפים את השרימפס ומבשלים את התערובת על חום מתון, ערבוב, במשך 4 עד 5 דקות, או עד השרימפס הם רק המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקומקום גדול של מים מלוחים רותחים לבשל את rigatoni עד שזה רק אל דנטה, לנקז אותו היטב, ומערבבים אותו לתוך תערובת שרימפס. מערבבים ב 5 אונקיות של פטה ומלח ופלפל לפי הטעם, להעביר את התערובת לתבנית זכוכית רדודה משומנת קלות 4 ליטר, ומפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1 פטרוזיליה כף ואת הנותרים 2 אונקיות פטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
אופים את הפסטה באמצע תנור שחומם מראש 232°. במשך 20 דקות, או עד פטה מבעבע ואת החלק העליון הוא מעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
4
Bake the pasta in the middle of a preheated 232°. oven for 20 minutes, or until the Feta is bubbling and the top is slightly crusty.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור