קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ריזוטו בצל מתוק

ריזוטו בצל מתוק
המתכון ריזוטו בצל מתוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 502 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל, שמן זית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ריזוטו בצל מתוק עם כרוב מוקפץ, ריזוטו בצל מתוק עם כרוב מוקפץ, ו אספרגוס + ריזוטו בצל אביב.

הוראות

1
מבשלים בצל ב 2 כפות שמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 30 עד 35 דקות או עד קרמל.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהמחבת, ולהניח בצד.
3
חום שנותר 1 כף שמן בתנור הולנדי; להוסיף שום, ו סאוט 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף אורז; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להפחית את החום בינוני; להוסיף 1 מרק עוף כוס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג. חזור על הנוהל עם מרק עוף שנותר, 1 כוס בכל פעם. (זה לוקח בערך 30 דקות.) מערבבים בצלים.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים יין; מבשלים, מערבבים בעדינות, עד שנוזל נספג. מערבבים גבינה, חמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים באופן מיידי.