תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פטריות בר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 560 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז, עלי טימין, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את מרק פטריות: בקומקום, לשלב את המניה, פטריות קרים, פטריות מיובשות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, במשך כ 30 דקות, עד הטעמים חדרו. מסננים דרך מסננת בסדר, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ טעם רב ככל האפשר. זרוק את המוצקים. להחזיר את המניה המתוחה לסיר, לכסות, מתבלים במלח ופלפל, ולשמור על רתיחה מעל אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מלח ופלפל
חלץ
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
מסננת
2
כדי להכין ריזוטו: במחבת גדולה סאוט, חום 1 כף של החמאה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 עד 2 דקות, או עד הפטריות התרככו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
4
בסיר גדול, מחממים 2 כפות נוספות של החמאה ושמן הזית על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מטגנים את השאלוט במשך 1 עד 2 דקות, עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
6
מוסיף את השום ומבשל במשך כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
7
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, במשך 7 עד 10 דקות, עד שהוא הופך לבן חלבי אטום, ומתחיל להיצמד לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
8
מוסיפים את הקורנית וממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
טימין
9
מוסיפים את היין ומערבבים בערך 2 דקות, עד שכמעט נספגים. מצקת על 1 כוס המניה מבעבעת לתוך האורז. לבשל במשך כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
יין
ציוד שתשתמש בו
מצקת
10
מוסיפים עוד מניה, כוס בכל פעם, ערבוב בעדינות, עד המרק נספג על ידי האורז לפני הוספת הכוס הבאה. לאחר כ -15 דקות, להתחיל לטעום את האורז. בשלב זה, להוסיף את המניה בשיקול דעת. האורז צריך להיות מוצק, אך מבושל דרך ב 18 עד 20 דקות זמן הבישול הכולל.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
11
מערבבים את פטריות המוקפץ, את הפרמזן, ואת 2 כפות הנותרים של חמאה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.