קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

ריזוטו פטריות בר

ריזוטו פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פטריות בר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 560 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז, עלי טימין, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מרק פטריות: בקומקום, לשלב את המניה, פטריות קרים, פטריות מיובשות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, במשך כ 30 דקות, עד הטעמים חדרו. מסננים דרך מסננת בסדר, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ טעם רב ככל האפשר. זרוק את המוצקים. להחזיר את המניה המתוחה לסיר, לכסות, מתבלים במלח ופלפל, ולשמור על רתיחה מעל אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מסננתמסננת
2
כדי להכין ריזוטו: במחבת גדולה סאוט, חום 1 כף של החמאה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 עד 2 דקות, או עד הפטריות התרככו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
4
בסיר גדול, מחממים 2 כפות נוספות של החמאה ושמן הזית על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מטגנים את השאלוט במשך 1 עד 2 דקות, עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
6
מוסיף את השום ומבשל במשך כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
7
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, במשך 7 עד 10 דקות, עד שהוא הופך לבן חלבי אטום, ומתחיל להיצמד לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הקורנית וממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
9
מוסיפים את היין ומערבבים בערך 2 דקות, עד שכמעט נספגים. מצקת על 1 כוס המניה מבעבעת לתוך האורז. לבשל במשך כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורזאורז
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מוסיפים עוד מניה, כוס בכל פעם, ערבוב בעדינות, עד המרק נספג על ידי האורז לפני הוספת הכוס הבאה. לאחר כ -15 דקות, להתחיל לטעום את האורז. בשלב זה, להוסיף את המניה בשיקול דעת. האורז צריך להיות מוצק, אך מבושל דרך ב 18 עד 20 דקות זמן הבישול הכולל.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורזאורז
11
מערבבים את פטריות המוקפץ, את הפרמזן, ואת 2 כפות הנותרים של חמאה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה