קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

רימון הודו מזוגג עם אורז בר ומילוי ערמונים

רימון הודו מזוגג עם אורז בר ומילוי ערמונים
תרנגול הודו מזוגג עם אורז בר ומילוי ערמונים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 152 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל של 1362 קלוריות. המתכון הזה מכסה 52% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, שמן זית, מיץ רימונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרמל שוקולד מריר עם ערמונים מאובקים בזהב כמו קינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 83%. מתכונים דומים: הודו מזוגג רימונים עם מלית אורז בר, רימון מזוגג קורניש משחק תרנגולות עם אורז בר-ערמונים רח, ו הודו מזוגג מייפל עם מלית אורז בר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מתבלים את ההודו בשמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות.
5
מערבבים יחד את האורז, הערמונים, הבצל ועשבי התיבול בתבנית אפייה. למעלה עם גבינת עיזים מתפוררת. מכסים בנייר כסף ומניחים בצד. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ערמוניםערמונים
עשבי תיבולעשבי תיבול
בצלבצל
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
6
מניחים את ההודו על הגריל וצולים כל צד על אש גבוהה עד להשחמה יפה, כ -4 עד 5 דקות מכל צד. מנמיכים את האש לנמוכה ומעבירים את נתחי ההודו למתלה גבוה יותר בגריל. סוגרים את מכסה הגריל ומניחים לבשל לאט, הופכים מדי פעם, למשך 30 עד 40 דקות. לאחר מכן התחל להבריש את מיץ הרימונים על ההודו והמשיך עד לבישול ההודו; מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, הרחק מהעצם צריך להירשם 175 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
טורקיה כולהטורקיה כולה
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
7
מוציאים את ההודו מהגריל, מעבירים לקרש חיתוך ונותנים לו לעמוד, מכוסה ברפיון בנייר כסף, למשך 15 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
מכניסים את המלית לתנור ומניחים להתחמם למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים מלית עם תרנגול הודו. הביאו את כל מיץ הרימונים שנותר לרתיחה וטפטפו מעל ההודו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה