. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, חתיכות שוקולד חלב מצופה ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: בראוניס פאדג'ג'וי שקדים-השתמש עד כי שאריות ממתקים ליל כל הקדושים, שאריות עוגת גבינה עם ממתקים מליל כל הקדושים, ו Cakespy: שאריות עוגת ממתקים ליל כל הקדושים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
להקציף 1 כוס בתוספת 2 כפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה. מקציפים סוכר חום, חמאה, ווניל לחלץ יחד בקערה גדולה נפרדת באמצעות מיקסר חשמלי עד שמנת; לנצח ביצה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בהדרגה לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד הבלילה הוא רק משולב; מקפלים ממתקים מצופה שוקולד חלב חתיכות, כוסות חמאת בוטנים, שוקולד מצופה שוקולד הממתק חמאת בוטנים פריך, וחטיפי שוקולד חלב. לחץ על הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאת בוטנים
כוסות חמאת בוטנים
גביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה תיל.