הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך מלח ופלפל, כרוב, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק שום בסגנון ספרדי שמנת, מרק שום ירקות פסטה, ו מרק ירקות עם בזיליקום ורוטב שום.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים גזר, כרוב, כרובית וכרישה. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך כמה דקות עד כרוב wilts. מערבבים את השום ואת רסק העגבניות, וממשיכים לבשל עוד דקה או שתיים, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע את השום מלהישרף. מערבבים 2 כוסות מים, ואז מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות ואת 2 כוסות המים הנותרים, ולחזור לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
שמור 2 כוסות של הנוזל, ורוטב את המרק שנותר בבלנדר או מעבד מזון. החזר את התערובת המעורבת לנוזל השמור, ומערבבים בחלב וחמאה. חזור לרתיחה, ומבשל במשך 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים.