קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד צ'ורוס קון

שוקולד צ'ורוס קון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו שוקולד צ'ורוס קון. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 62 גרם שומן, ובסך הכל 893 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת חמאה, קמח, קינמון טחון וביצים. 131 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. שוקולד צ'ורוס קון, שוקולד צ'ורוס קון, ו צ'ורוס דה קווסו (צ' ורוס גבינה) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבצק: בסיר קטן שלבו את החלב, החמאה והמלח והביאו לאש בינונית. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד. עוברים לכף עץ ומבשלים את הבצק עד שהוא מתרחק מדפנות התבנית ויש עליו ברק מעט מיוזע, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מעבירים את הבצק לקערת ערבוב ומניחים להתקרר במשך 2 עד 3 דקות. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את הביצים 1 בכל פעם. אין להוסיף את הביצה הבאה עד שהאחרונה משולבת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מניחים את הבלילה בשקית מאפה עם קצה כוכב גדול. מילואים.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מניחים 1 אינץ ' מים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בקערת ערבוב חסינת חום שלבו את השוקולד, השמנת הכבדה, החמאה וסירופ התירס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מחממים, מערבבים מדי פעם, עד שהשוקולד נמס וכל המרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
מכסים את הקערה בניילון ומסירים את הסיר מהאש. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לסוכר הקינמון: בשקית או בקערת ערבוב גדולה, שלבו את הסוכר והקינמון
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
בסיר גדול מחממים את השמן ל 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מקטפים את הבצק לשמן החם במקלות או בצורות רצויות (אני די אוהב להכין את שלי מעט מתולתל). זה אולי קצת מסובך בהתחלה, אבל אתה תבין את זה. מטגנים את הבצק עד שהוא שחום ופריך מכל הצדדים, 60 עד 90 שניות בסך הכל, הופך לעתים קרובות. מטגנים בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מוציאים את הצ ' ורוס מהשמן, סופגים על מגבות נייר לשנייה ואז זורקים פנימה את סוכר הקינמון. הקפידו לעשות זאת כשהצ ' ורוס עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מגישים מיד, בעוד צ ' ורוס ושוקולד מומס חמים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו

קרם שרי, פורט וטמפרנילו הם הבחירות המובילות שלי עבור צ ' ורוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "