שיפודי אננס בגריל עם רוטב רום
שיפודי אננס בגריל עם רוטב רום נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, אננס, שיפודים מעץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, שיפודי שרימפס בגריל עם רוטב אננס, ו שיפודי בשר ואננס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שיפודים במים 30 דקות.
מערבבים יחד סוכר חום ואת 4 החומרים הבאים בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעורבב. מבשלים על אש נמוכה, ללא ערבוב, 10 דקות או עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
חותכים אננס לאורך לרביעיות, משאיר את הכתר מסתיים ב.
הסר גרעין קשה מכל רבעון; לחתוך עיסת אננס מקליפה בחתיכה אחת בצורת טריז, שמירה על הכתר והקליפה ללא פגע. תניח בצד את קליפת האננס.
חותכים אננס טריז לתוך 8 פרוסות רוחב שווים, חוט על שיפודי עץ. חזור על הליך עם טריזים שנותרו.
תרסיס באח מזון עם ספריי בישול, ומניחים על גריל.
מניחים אננס על סורג. גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
4 דקות בכל צד או עד מחומם היטב.
מסדרים שיפודים בקונכיות אננס שמורות, וטפטוף בתערובת רום חמה.