שמן זית-סלמון עלום עם מחית תפוחים דיז'ון ועוגה קוסקוס
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מים, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: שמן זית-סלמון עלום עם מחית תפוחים דיז'ון ועוגה קוסקוס, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו סלמון עלום עם מחית אבוקדו וסלט אפונה.
הוראות
1
בסיר מעל חום בינוני, לבשל את התפוחים במיץ תפוחים. כאשר התפוחים רכים, לנקז את התפוחים, אבל שומר את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את התפוחים לבלנדר עם חרדל דיז ' ון. להתמזג על גבוה, הוספת מיץ שמורות, קצת בכל פעם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצם
לשימור,
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את הקוסקוס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הוסף 1 1/2 כוסות מים רותחים לקוסקוס, לכסות, ולתת לעמוד 10 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הפטרוזיליה, טרגון, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את הביצים והקמח, ומערבבים עד עבה ודביק. טופס את התערובת לתוך 4 שווה portioned קציצות. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום 4 כפות שמן זית. מבשלים את העוגות בשמן החם עד חום זהוב, מרפרף באמצע, ולנקז על מגבות נייר כדי להסיר את השמן העודף. שמור את העוגות הקוסקוס חמות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
בסיר גדול, עמוק, לשלב 1 ליטר שמן זית עם קמצוץ טוב של מלח, ופלפל לבן ולהביא לרתיחה. מתבלים את פילה הסלמון במלח, ופלפל שחור ומוסיפים אותם לשמן בסיר, מוודאים שהם שקועים לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הוסף עוד שמן זית, במידת הצורך. מבשלים על אש נמוכה ולהסיר את הסלמון לאחר 15 דקות. הערה של קוק: הסלמון יהיה מבושל בינוני בשלב זה. אם אתה רוצה את זה כל הכבוד, לשמור על בישול זה במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
8
כדי להגיש, מניחים מעט תרד או ארוגולה על כל צלחת, למעלה עם עוגת קוסקוס וסלמון. למעלה הסלמון עם כפית של מחית תפוחים.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.