קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

שמן זית-סלמון עלום עם מחית תפוחים דיז'ון ועוגה קוסקוס

שמן זית-סלמון עלום עם מחית תפוחים דיז'ון ועוגה קוסקוס
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מים, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: שמן זית-סלמון עלום עם מחית תפוחים דיז'ון ועוגה קוסקוס, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו סלמון עלום עם מחית אבוקדו וסלט אפונה.

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני, לבשל את התפוחים במיץ תפוחים. כאשר התפוחים רכים, לנקז את התפוחים, אבל שומר את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את התפוחים לבלנדר עם חרדל דיז ' ון. להתמזג על גבוה, הוספת מיץ שמורות, קצת בכל פעם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
לשימור,לשימור,
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את הקוסקוס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הוסף 1 1/2 כוסות מים רותחים לקוסקוס, לכסות, ולתת לעמוד 10 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הפטרוזיליה, טרגון, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את הביצים והקמח, ומערבבים עד עבה ודביק. טופס את התערובת לתוך 4 שווה portioned קציצות. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום 4 כפות שמן זית. מבשלים את העוגות בשמן החם עד חום זהוב, מרפרף באמצע, ולנקז על מגבות נייר כדי להסיר את השמן העודף. שמור את העוגות הקוסקוס חמות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
בסיר גדול, עמוק, לשלב 1 ליטר שמן זית עם קמצוץ טוב של מלח, ופלפל לבן ולהביא לרתיחה. מתבלים את פילה הסלמון במלח, ופלפל שחור ומוסיפים אותם לשמן בסיר, מוודאים שהם שקועים לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הוסף עוד שמן זית, במידת הצורך. מבשלים על אש נמוכה ולהסיר את הסלמון לאחר 15 דקות. הערה של קוק: הסלמון יהיה מבושל בינוני בשלב זה. אם אתה רוצה את זה כל הכבוד, לשמור על בישול זה במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
כדי להגיש, מניחים מעט תרד או ארוגולה על כל צלחת, למעלה עם עוגת קוסקוס וסלמון. למעלה הסלמון עם כפית של מחית תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מחית תפוחיםמחית תפוחים
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
מגישים חמים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו