שן הארי ירוק עם ביצה מטוגנת, קרוטונים, רוטב אנשובי מ ' פראני של
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? שן הארי ירקות עם ביצה מטוגנת, קרוטונים, רוטב אנשובי מ 'פראני של יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, קרוטונים, לחם פריך נתחים קרועים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט ירקות חרדל גלם עם Gruyère ו קרוטונים אנשובי, שן הארי ירקות עם רוטב שמן זית חם, ו ירוק שן הארי מוקפץ מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את קרוטונים: מחממים את התנור ל 204°, עם מתלה ממוקם באמצע. לזרוק את הלחם עם שמן זית, מלח ופלפל.
מורחים את הלחם על תבנית אפייה וטוסט עד קרוטונים זהובים ופריכים, על 10 דקות. תניח בצד.
באמצעות מרגמה ועלי או בצד של סכין גדול, מועך את השום לתוך משחה עם קמצוץ של מלח.
להקציף בחומץ, אנשובי, ומלח.
לטאטא ב 2 כפות של שמן זית.
במחבת גדולה, לחמם את 1/4 כוס שמן זית הנותרים על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן. לפצח את הביצים למחבת ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום בינוני לבשל את הביצים עד הלבנים הם רק להגדיר, על 5 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק את הירוקים ואת קרוטונים עם ההלבשה. מחלקים את הסלט בין שש צלחות הגשה. מעל כל אחד עם ביצה ומקשטים עם גבינה מגוררת.
הערה של אנדרו: תמיד לטעום ירקות שן הארי לפני שקונים אותם; לפעמים הם יכולים להיות מרירים מדי. פשוט תקרעו חתיכת עלה קטנה (רוב הספקים בשוק האיכרים יתנו לכם לעשות את זה) ותיקחו ביס. הירוקים צריכים להיות רמז של מרירות, אבל זה לא צריך להיות מכריע.