שניצל עגל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם ארוגולה התינוק, שמן זית, פטריותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה מעולה. נסו שניצל עגל, חזיר, עגל או שניצל עוף, ו צ'ופ עגל שניצל הולשטיין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני וכבודי עוף מטוגנים ושום.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
תנו לכבדים להתקרר ולחתוך לחתיכות בינוניות.
3
מחלקים באופן שווה בין עגל ומקום במרכז כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
מגלגלים עגל סביב כבדים ועניבה. מתבלים במלח ופלפל ודולפים מעט בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
מחממים 1 כף שמן זית ושניצל חום מכל הצדדים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6
בייקון חום באותו מחבת ולהוסיף בצל בישול עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים פטריות ומבשלים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8
יוצקים כל עודף שומן ולהוסיף יין. מבשלים 2 דקות להקציף שמנת חמוצה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים שניצל ברוטב. מבשלים 1 עד 2 דקות ומגישים על המיטה של ארוגולה התינוק
גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.