שעועית יאנקית יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. לך לחנות ותביא מחית עגבניות, בייקון, אבקת חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-25 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גריסים יאנקים, צלי קדרה ינקי, ו לחם תירס יאנקי.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל ובייקון ומבשלים עד הבצל רך וזהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
בייקון
3
מוסיפים למחבת פתיתי שום, טימין ופלפל אדום ומבשלים לרגע כדי למזג טעמים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים את השעועית ספוג ב 3 1/2 ליטר או תנור איטי גדול יותר. מערבבים את תערובת הבצל והבייקון, סירופ מייפל, מחית עגבניות, רוטב ווסטרשייר, ואבקת חרדל. לקבור את עצם החזיר בשעועית, ולמלא את סיר איטי עם מספיק מים חמים כדי לכסות את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
אבקת חרדל
מחית עגבניות
סירופ מייפל
עצם חזיר
בייקון
שעועית
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
5
הוסף עלי דפנה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
6
מכסים ומבשלים 5 שעות על גבוה, או 10 עד 11 שעות על נמוך.
7
הסר עלי דפנה, ומתבלים עם חומץ, רוטב חריף, מלח ופלפל לפני ההגשה.