קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית יאנקית

שעועית יאנקית
שעועית יאנקית יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. לך לחנות ותביא מחית עגבניות, בייקון, אבקת חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-25 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גריסים יאנקים, צלי קדרה ינקי, ו לחם תירס יאנקי.

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל ובייקון ומבשלים עד הבצל רך וזהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בייקוןבייקון
3
מוסיפים למחבת פתיתי שום, טימין ופלפל אדום ומבשלים לרגע כדי למזג טעמים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים את השעועית ספוג ב 3 1/2 ליטר או תנור איטי גדול יותר. מערבבים את תערובת הבצל והבייקון, סירופ מייפל, מחית עגבניות, רוטב ווסטרשייר, ואבקת חרדל. לקבור את עצם החזיר בשעועית, ולמלא את סיר איטי עם מספיק מים חמים כדי לכסות את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
אבקת חרדלאבקת חרדל
מחית עגבניותמחית עגבניות
סירופ מייפלסירופ מייפל
עצם חזירעצם חזיר
בייקוןבייקון
שעועיתשעועית
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
5
הוסף עלי דפנה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
6
מכסים ומבשלים 5 שעות על גבוה, או 10 עד 11 שעות על נמוך.
7
הסר עלי דפנה, ומתבלים עם חומץ, רוטב חריף, מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
רוטב חריףרוטב חריף
חומץחומץ