שעועית ירוקה חריפה יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו שחיפשתם. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 43 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם פלפל חריף, אבקת שום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שעועית ירוקה חריפה , שעועית ירוקה איטלקית חריפה ושעועית ירוקה עם חמאה .
הוראות
1
מניחים שעועית ופלפל אדום בסל מעל 1 אינץ' מים רותחים בסיר. מכסים ומאדים במשך 7-8 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, בקערה קטנה, טורפים יחד את שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים את תערובת השעועית לקערת הגשה; מוסיפים ויניגרט ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)