שעועית לימה בברביקיו
את המתכון של שעועית לימה ברביקיו ניתן להכין תוך כשעתיים ו-15 דקות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 247 קלוריות, 9 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן כל אחת. תמורת 40 סנט למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו מים, קטשופ, רוטב פלפלים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ושישה יגידו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58%, וזה טוב. מתכונים דומים: שעועית אפויה לימה בברביקיו, נקניק מעושן ושעועית לימה מנגל, ושעועית לימה סוסטית.
הוראות
מניחים שעועית בסיר גדול; הוסף מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד למשך שעה.
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים מים. מחזירים את השעועית לסיר.
מוסיפים 6 כוסות מים, בצל ומלח; לערבב היטב. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 1-1/2 עד 1-3/4 שעות או עד שהשעועית רכה.
מסננים וזורקים נוזלים. מערבבים פנימה את הקטשופ, הסוכר החום, הסירופ, רוטב הפלפל החריף והבייקון.
מעבירים ל-2 qt לא משומן. תבנית אפייה או סיר שעועית. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. חושפים ואופים 30 דקות יותר או עד שהוא מבעבע.