קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית לימה בברביקיו

שעועית לימה בברביקיו
את המתכון של שעועית לימה ברביקיו ניתן להכין תוך כשעתיים ו-15 דקות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 247 קלוריות, 9 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן כל אחת. תמורת 40 סנט למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו מים, קטשופ, רוטב פלפלים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ושישה יגידו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58%, וזה טוב. מתכונים דומים: שעועית אפויה לימה בברביקיו, נקניק מעושן ושעועית לימה מנגל, ושעועית לימה סוסטית.

הוראות

1
מניחים שעועית בסיר גדול; הוסף מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 כפות חתיכות בייקון אמיתיות4 עד 5 כפות חתיכות בייקון אמיתיות
עד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערךעד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערך
ציוד שתשתמש בו
מיונז או שמנת חמוצה מקסיקניתמיונז או שמנת חמוצה מקסיקנית
2
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד למשך שעה.
3
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים מים. מחזירים את השעועית לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 כפות חתיכות בייקון אמיתיות4 עד 5 כפות חתיכות בייקון אמיתיות
עד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערךעד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערך
ציוד שתשתמש בו
מיונז או שמנת חמוצה מקסיקניתמיונז או שמנת חמוצה מקסיקנית
4
מוסיפים 6 כוסות מים, בצל ומלח; לערבב היטב. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 1-1/2 עד 1-3/4 שעות או עד שהשעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חד, חתוך לקוביותצ'דר חד, חתוך לקוביות
4 עד 5 כפות חתיכות בייקון אמיתיות4 עד 5 כפות חתיכות בייקון אמיתיות
עד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערךעד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערך
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
5
מסננים וזורקים נוזלים. מערבבים פנימה את הקטשופ, הסוכר החום, הסירופ, רוטב הפלפל החריף והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
שאריות בשר בקר מבושל מתובל בטאקושאריות בשר בקר מבושל מתובל בטאקו
עוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכותעוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכות
קטשופקטשופ
סוכר חום (הנח בצד ¼ C)סוכר חום (הנח בצד ¼ C)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
6
מעבירים ל-2 qt לא משומן. תבנית אפייה או סיר שעועית. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. חושפים ואופים 30 דקות יותר או עד שהוא מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות (6 עד 8 אונקיות) גבינה שוויצרית, חתוכה לרבעים6 פרוסות (6 עד 8 אונקיות) גבינה שוויצרית, חתוכה לרבעים
1 כף פירורי לחם בסגנון איטלקי1 כף פירורי לחם בסגנון איטלקי
1 1/2 כוסות כרישה פרוסה, חלקים לבנים בלבד1 1/2 כוסות כרישה פרוסה, חלקים לבנים בלבד