המתכון שעורה, שעועית שחורה, בוריטוס תירס יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 380 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, כוסברה, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: תירס, שעועית שחורה ובוריטוס פלפל ג'ק, שעועית שחורה, תירס וסלט שעורה, ו בוריטוס שעועית שחורה.
הוראות
1
במקום הראשון 11 מרכיבים ב 3-4 ליטר תנור חשמלי איטי; מערבבים היטב. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 שעות או עד שעורה מכרז ונוזל נספג. מערבבים בכוסברה 1/4.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
שעורה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
2
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. כף 2/3 תערובת שעורה גביע למטה מרכז של כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
שעורה
3
מפזרים כל אחד עם 1 1/2 כפות גבינה; להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
גלול
4
מניחים 1 חסה כוס על כל אחד 8 צלחות; העליון כל אחד עם 1 בוריטו. כף 1 סלסה כף ו 1 כף שמנת חמוצה על כל מנה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.