קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שקדים מקרונים אני

שקדים מקרונים אני
שקדים מקרונים אני חלב חינם קינוח. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. אם יש לכם רסק שקדים, סוכר, קמח עוגה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מכלמתכונים יש 5 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שקדים מקרונים אני, מקרוני שקדים, ו מקרוני שקדים אוכמניות.

הוראות

1
מכסים יריעות עוגיות בקלף או בנייר אלומיניום, הצד המבריק כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מרככים את משחת השקדים בידיים או במעבד המזון. בקערת ערבוב גדולה מערבבים רסק שקדים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מפרידים ביצים ומוסיפים לבנים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מערבבים פנימה את הסוכר, הקמח והמלח של הקונדיטורים. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
כפה בצק דרך מכבש עוגיות או זרוק בכפיות על דפי עוגיות. מכסים ומניחים לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מפזרים עוגיות עם שקדים קצוצים ואופים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר קלף או נייר כסף מגליונות העוגיות והניח להתקרר. מקלפים מקרונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת למקרונים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. מקסמין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג מכניס את גוואקס עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 63 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס
גרונהאוס היא חדשה יחסית לייצור ג 'י-ג' י, לאחר שהצטרפה ל-וי-די-פי רק בשנת 2015. הם עושים שני ג 'י - ג' י-הרנברג ואבסטברג. אבצברג שולט עליון, שמקורו בקרקעות צפחה כחולות עמוקות. הוא מציג ניחוחות וטעמים של אפרסק לבן, משמש, פרחי אביב ועשבי תיבול ירוקים. רצף מרגש של חומציות הדרים מעיר את החיך וחושף את ההיבטים המינרליים והצמחים העמוקים של ריזלינג המורכב יוצא הדופן הזה. לא חסר פירות-האפרסק, התפוח והמנגו זורחים לכל אורכו - אבל הארציות הרדופה והפרט הפיליגרדי של היין הזה הם שהופכים אותו לבלתי נשכח.