קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

שרימפס ים תיכוני ולינגוויני

שרימפס ים תיכוני ולינגוויני
שרימפס ים תיכוני ולינגוויני הוא ללא חלב ופסקאטרי מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 406 קלוריות. מתכון זה משמש 6. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -106 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק ארוזים במים, זיתים, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ורוד אדמונית פופקורן כדורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה מוצק. נסו לינגוויני שרימפס ים תיכוני, שרימפס לינגוויני ברוטב עגבניות ופטה (המכונה גם שרימפס סאגנאקי לינגוויני), ו לינגוויני טונה ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועותשקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מוסיפים את שאר החומרים; לבשל ומערבבים 5 דקות או עד מחומם דרך שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מסננים לינגוויני; מגישים עם תערובת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועותשקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סנטי סורטסלה פינו גריגיו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.