קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות12
מגזין

שרימפס צרוב עם רוטב קוקטייל תאילנדי

שרימפס צרוב עם רוטב קוקטייל תאילנדי
שרימפס צרוב עם רוטב קוקטייל תאילנדי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח אסיה. אם יש לך פלפל, סמבל אולק, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה טוב. נסו שרימפס תאילנדי צרוב עם עגבניות, בזיליקום וקוקוס, בר קוקטייל שרימפס: רוטב קוקטייל קלאסי, קרם אבוקדו, Remoulade, ו קוקטייל שרימפס חריף בהשראה תאילנדית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים; מערבבים 1 כפית sambal oelek.
מרכיבים שתצטרך
סמבל אולקסמבל אולק
2
מערבבים 1/4 כפית הנותרים sambal oelek, פלפל שחור, וחסילונים, זורק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
סמבל אולקסמבל אולק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הוסף שרימפס; לבשל 2 1/2 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.