שרימפס תמרינדי עם סלרי סיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס תמרינדי עם סלרי סיני. מנה אחת מכילה עד 143 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 948 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 1 . זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. אם יש לך שמן canolan, סלרי, רוטב דגים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, ברוקולי סיני ומרק תמרינדי, ו מרק סלרי סיני שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מרכיבים: 1-1/2 lb shrimp1 חבורה גדולה סלרי סיני, קצוץ עם גבעולי וודי removed6 שיני שום, minced1 שאלוט גדול, chopped1 כפות canola oilfor הצלחת 1 / 3 כוס + 1 כף טמרינד נוזלי*2 כפות דגים צלוחית 2 כפות Sriracha1 1/2
לטאטא יחד מרכיבים רוטב בקערה קטנה.
מוסיפים את שאלוט ושום עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיף את הסלרי הסיני ומטגנים מערבבים עד קמלה מעט מבושל.
מוסיפים את השרימפס ומטגנים מערבבים 1 דקה.
תוסיף את הרוטב. מערבבים ומטגנים עד השרימפס מבושל באופן מלא.
מגישים על אורז חם.* משרים על ריבוע 2x2 אינץ ' של עיסת תמרינדי מיובשת בכוס 1 של מים חמים. כאשר הוא מגניב מספיק כדי לגעת, לסחוט את tamarind על הכוס ולהשליך. מסננים את הנוזל הנותר לתוך כוס ולהשליך את הזרעים ואת עיסת שמאל behind.My מחשבות: סלרי סיני הוא סוג של גרסה מקוצרת של סלרי "רגיל". יש לזה טעם של סלרי רק יותר. הגבעולים חלולים בניגוד הסלרי אתה משמש בעיקר והוא יכול להיות וודי. הטריק הוא להתמקד בעלים והגבעולים מחוברים ישירות, זה החלק הרך והטעים ביותר של הצמח. בצלחת זו, הטעם הסלרי-ריפי מנוגד לטעם החמוץ-מתוק של רוטב התמרינד והשרימפס המתוק כדי להפוך למנה שטעמה מורכב אך מנחם בו זמנית.
בונוס נוסף? כל המנה לוקחת פחות מ -15 דקות לעשות.