תבנית גבינת כנפי באפלו
תבנית גבינת כנפי באפלו דורשת כ-40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 24 מנות עם 204 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת 81 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינה, חזה עוף, גבינת מונטריי ג'ק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 25%, המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: את בורגר כנפי באפלו-בלוי צ'יז, בורגר כנפי באפלו עם סלאו גבינה כחולה + GIVEAWAY ורוטב כנפי באפלו.
הוראות
מערבבים בקערה גדולה את גבינת השמנת, הסלרי, הגבינות הכחול ומונטריי ג'ק. בקערה קטנה מערבבים רוטב עוף וכנפיים.
קו 1-Qt. קערה עם ניילון נצמד, חופפת את דפנות הקערה.
מורחים 1-1/2 כוסות של תערובת גבינת שמנת על התחתית ומעלה הדפנות בקערה מוכנה.
שכבות עם תערובת עוף ותערובת גבינת שמנת שנותרה. מביאים ניילון על גבינה; לחץ כלפי מטה בעדינות. מקררים לפחות 4 שעות או עד להתייצבות.
ממש לפני ההגשה, חותכים באגט ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת; מברישים בשמן.
אופים ב-375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים את התבנית מהמקרר והופכים על צלחת הגשה.
מסירים את הקערה ואת הניילון.
מגישים עם פרוסות באגט קלויות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
כנפי באפלו ניתן לזווג עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.