תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל איטלקי ירקות ופסטה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך שיני שום, מרק בשר, שעורה פנינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תבשיל ירקות איטלקי, תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta), ו תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 11 מרכיבים בבישול איטי חשמלי גדול. מכסים במכסה, ומבשלים על הגדרת חום גבוהה במשך 6 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
הוסף קישואים ו-7 המרכיבים הבאים (קישואים דרך אגוז מוסקט); לכסות ולבשל על הגדרת חום גבוהה 30 דקות נוספות או עד שעועית מכרז. מצקת לתוך קערות מרק בודדות, ומפזרים גבינה.