תבשיל אנצ'ילדה עוף II
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם גבינת צ'דר, קרם מרוכז של מרק עוף, טורטיות קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו תבשיל אנצ'ילדה עוף, תבשיל אנצ'ילדה עוף, ו תבשיל אנצ'ילדה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים שמנת חמוצה, סלסה, שמנת של מרק עוף, בצל ושעועית צ ' ילי.
שכבת התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם 1/3 רצועות טורטייה. למעלה עם 1/3 עוף, 1/3 תערובת שמנת חמוצה ו 1/3 גבינת צ ' דר. חזור על שכבות עם שאר החומרים.
אופים בתנור שחומם מראש 20 עד 30 דקות, או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד על 10 דקות, או כל עוד אתה יכול לסבול את זה!!! אתה גמור!